Meteen naar de inhoud

Juweeltje over Storm in het verpleeghuis

Juweeltje rood

Zondag was de boekpresentatie van Storm in het verpleeghuis. Het belang van hondentherapie in de verpleeghuiszorg. Het was een drukte van belang in het restaurant van Eben Haëzer. Er werd door de sprekers, waaronder Bert Keizer, prachtig verwoord wat het belang is van hondentherapie in het verpleeghuis.

Niet alle bewoners konden erbij aanwezig zijn, dus vieren we het ook in de ontmoetingsgroepen. De bewoners die verzot zijn op Storm krijgen een boek cadeau. Vandaag Juweeltjes over Storm en het boek.

Mw. T. bij het krijgen van het eerste exemplaar: “Ik ga er vanavond aan beginnen. Ik ben helemaal ontroerend, wat een jankerd ben ik. Kijk eens Storm, ik heb een boek van jou. Het eerste boek dat ik weer …. Want ik zie dat Storm er in staat. Tegen Storm die bij haar staat: “Kijk, Storm, ik heb een boek van je! Niet aan eten, alleen aan snuffelen!”

Mw. R, met zachte blik, kijkend naar Storm: “Je hebt een heel boekje van Storm.

Allemaal even mooi. Ik vond het fantastisch, een heel boekje van Storm.” Ze straalt. “Een heel boekje van Storm.”

Dhr. A. leest aandachtig in het boek. Op de vraag hoe hij het vindt antwoord hij met een brede lach:“Fantastisch. Tot nu toe geweldig.”

Mw. L. stralend met het boek in haar hand, kijkend naar Storm: “Jaaa, dat is het boek en dat is Storm. Ik heb het hier zo! (doet haar duim omhoog). Ik heb geen spijt dat ik hier ben gaan zitten!”

Dhr. B. met tranen in zijn ogen: “Ik raak ontroerd door de foto’s. Door de hond die ik zie die er bij is.”

Mw. T. nog nagenietend over de boekpresentatie: “Ik hoop wel dat het goed verkoopt. We hebben mazzel gehad dat er zoveel zang was, samen met de hond erbij. Ik schiet weer vol! Lees jij maar voor!”

Dhr. S. glimlacht ontroerd door zijn tranen heen terwijl hij naar het boek kijkt: “Dat is waarheid. Echt waar.”

Ps. Ben je ook benieuwd geworden naar het boek? Het is bij elke (online)boekwinkel te bestellen. Het wordt gratis verzonden als je het rechtstreeks bij Uitgeverij Elikser koopt. https://www.elikser.nl/storm-in-het-verpleeghuis.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *