Meteen naar de inhoud

Juweeltje over Storm

Juweeltje rood

Afgelopen jaar heb ik het boek: ‘Storm in het verpleeghuis. Het belang van hondentherapie in het verpleeghuis.’ geschreven. Daarin vertellen bewoners, door middel van de Juweeltjes, naasten en veel collega’s wat zij de meerwaarde vinden van Storm. En ik beschrijf, onder meer, hoe je een therapiehond op verschillende doelen kunt trainen.

Ik ben heel trots dat Bert Keizer het voorwoord wilde schrijven, ik de prachtige foto’s van Storm, gemaakt door Andrea Liebrand, mag gebruiken en Uitgeverij Elikser het graag wilde uitgeven.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat en wil je bij de boekpresentatie zijn? Laat het weten en ik zet je op de lijst.

“Hij is slim. Hij biedt troost, trouw en hij weet precies wat je denkt. Dat raakt me. Dat is precies wat ik voel. Mensen doen dom.”

“Ik ben zo gestrest en ik word heel rustig van honden.”

“Hij zit hier, hij wil bij lieve mensen zitten.”

“Ach Storm, kom bij me! Jij bent een snoetje! ‘Ik kom lekker bij je liggen, want jij bent de liefste’, zegt hij.”

“Hij kent me gewoon, want hij komt gelijk maar me toe.”

“Hij komt me opzoeken, want ik ben alleen. Hij houdt van me.”

“Oei, oei, knuffelhond. O, dan moet je die braaf in bed leggen.”

“He is happy, sitting everywhere.”

“Hij is toch zo wijs.”

“Ik vind het een heel lief beest, ondanks dat ik eigenlijk niet van honden hou.”

“Storm op bed is een beetje intiem en fijn. Dat gekrabbel op de grond vind ik niets, maar op bed is het fijn. Lekker kriebelen aan zijn oren. Het is lekker, even iemand waar je aan kunt komen.”

3 reacties op “Juweeltje over Storm”

  1. Dag Coretta, het boek is vanaf 10 maart te koop bij Uitgeverij Kingma of via een boekhandel te bestellen. Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!
   Groetjes Irene

 1. Dag Irene,

  Met veel plezier en interesse je boek over Storm in het verpleeghuis gelezen. Mooi om te lezen hoe je de weg voor Storm naar het verpleeghuis gebaand hebt, waardevol voor anderen die ook graag een therapiehond willen introduceren. Fijn hoe Storm mee kan werken aan het welbevinden van de bewoners, hoe belangrijk hij voor hen kan worden.

  Ik zou ook graag iets lezen over het effect van een dementerende baas op het gedrag van zijn hond, want dat gebeurt ook. Als je nog tips hebt? 😉

  Ina Postma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *