Meteen naar de inhoud

Juweeltje over Banjer en Chili

Juweeltje blauw

Als bewoners Storm zien komen er prachtige herinneringen naar boven . Deze keer over Banjer en Chili.

“Storm kom eens hier. Je bent zo’n lieverd. Ik heb zelf een grote hond gehad. Dat was een Duitse herder een Rottweiler. Zo’n schat van een beest! En toen moest ik hierheen en weg hond. Hij was ineens dood.

Omdat ik naar het verpleeghuis moest hij plotseling dood omdat hij hier niet mee mocht. Was zo’n lieverd. Was 13 jaar. Hij heette Banjer.

Ik had hem al als pup. Ik had hem ook heel goed opgevoed. Ik woonde in Zeist. Toen zijn we naar Driebergen gegaan. Als de bel ging bij ons, kwam hij er gelijk aanhollen en moest ik zeggen: ‘Rustig, rustig’, en moest hij naast me zitten. Want hij wilde weten wie er achter de deur stond.

Ik heb hem zelf opgevoed, niet op cursus geweest. Banjer was mijn laatste hond. Eerst heb ik een teckel gehad. Daarna een heel klein hondje. Dat dier was scheel! Dat was zo zielig! (Lacht) ‘Chili kom hier’ en dan eerst ging hij naar je toe en gaat hij de andere kant op. En dan zei ik: ‘Nee deze kant op’ en hij weer een andere kant op.

Was zo’n leuk beest. Hij speelde mee met ballen, lukte niet altijd natuurlijk. Zei ik: ‘Lieverd, dat gaat niet’.

Ik had alle honden als pup. Het was geen teckel…per ongeluk gezegd..wel…en die heette Chili. Was een moordvent. Is niet oud geworden…maar een jaar of drie..niet oud geworden…is niet oud voor een hond…geeft een tik hoor…als je hond plotseling dood gaat.

Wat leuk en lief dat je dit opschrijft en deelt want ik hou heel veel van dieren.

Kattepoep schijnt heel gezond te zijn voor honden…zitten mineralen in zeggen ze…blijft vies…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *